Rådgivning ved generasjonsskifte

Planlegging er viktig når en ny generasjon skal overta en bedrift. Vi gir deg god rådgivning ved generasjonsskifte, slik at overgangen til nytt eierskap blir vellykket.

Det er mange lover og regler å forholde seg til. Feil i prosessen ved et generasjonsskifte kan få store økonomiske konsekvenser, ikke bare for aksjeeierne, men også for den daglige driften av bedriften. Revisorkonsult AS har lang erfaring med rådgivning ved generasjonsskifte.

Vi kan hjelpe deg med hele prosessen, slik at både gammel og ny generasjon med eiere blir fornøyd, og ikke minst bidra til at det hele gjøres i tråd med lover og regler.

Råd for generasjonsskifte i bedrift

Vi tilbyr rådgivning ved generasjonsskifte i alle typer bedrifter, og kan blant annet gi gode råd ved generasjonsskifte i landbruket.

Revisorkonsult AS har statsautoriserte og registrerte revisorer med god kompetanse, og kan gi deg de riktige rådene for at generasjonsskiftet skal gå så smertefritt som mulig. Målet er at våre råd skal trygge fremtiden til bedriften din, selv etter at en ny generasjon har overtatt.

Hvorfor velge Revisorkonsult AS som rådgiver?

  • Rask og effektiv rådgivning
  • Du unngår negative økonomiske konsekvenser ved generasjonsskiftet
  • Gode råd fra kompetente medarbeidere (du slipper å betale for opplæring av juniorkonsulenter)
  • Du får god, personlig service fra en kunnskapsrik partner
  • Gode og faglig korrekte råd til konkurransedyktige priser

Har du spørsmål om
generasjonsskifte, eller ønsker du hjelp?